04-03-08

Met kunstenaar J.Beuys de nacht in

Joseph Beuys
grootbeeld
Fotobron: zenkast.nl

Joseph Beuys, hedendaagse kunst
Hedendaagse kunst

Joseph Beuys en de hedendaagse kunst

Joseph Beuys (1921-1986) is een van de belangrijkste Duitse vertegenwoordigers van de hedendaagse kunst. Hij is beeldhouwer, tekenaar, pedagoog en ook politicus geweest. Vaak is zijn kunst een vraagteken voor velen die zich vastpinnen op de klassieke kunststijlen.

Hier een werk van de kunstenaar "Capri-Batterie". Dat is gewoon fantastisch, zou Jan Hoet zeggen, die reeds meermaals werken van Joseph Beuys tentoongesteld heeft.

ROND DIT THEMA
Joseph Beuys   levensloop

21:36 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kunst |  Facebook |

Commentaren

Antwoord op Uw' bezoek' in de Westhoek. Heer Sebastian: "Het is goed om in eigen hart te kijken even voor het slapen gaan......" ivm GROOTSTE diepvries België in Boezinge.
Dit is mede een redding voor de grove groententelers , niet enkel in 'onze regio'; zelfs mijn zoon- BOER, is er leveraar van verse groenten: o.a. rabarber, groene erwten, wortelen, bloemkoelen, struikbonen, koolrabby...... per containers. En Pinguïn geeft de consument in vele delen van de wereld, zodoende, de gelegenheid om jaarrond groenten allerhande dagvers ingevrozen, te kunnen aanbieden. Allerhande verpakking met een inhoud: mix aan kleur en variëteit, of 'elk wat wils' een lust voor het oog en de smaak.
Het is de taak van een neef, zelfde naam van mij, dit wereldwijd te verkopen.
Waarom die GROTE diepvries....? Als Moeder Natuur haar parten speelt dan moet die 'kanjer' de consument kunnen blijven bevoorraden.
Jammer Hr. Sebastian de tijd van 'boeren op zijn Guido Gezelle's' is voor goed voorbij!
Een oprechte groet uit die Westhoek


Gepost door: Lieve | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.