03-03-08

Met Tokio Hotel de nacht in

Tokio Hotel
grootbeeld
Fotobron: tokio hotel fanclub

Tokio Hotel, de furore van deze jaren, Duitse popgroep
Muziek

Tokio Hotel, jong en explosief

Een tweeling maakte reeds jaren muziek en werd uiteindelijk in 2003 op 14-jarige leeftijd ontdekt door de grote commerce. Ondertussen zijn zij uitgeroeid tot 'de' furore in Duitsland en elders.

Tokio Hotel werd ontdekt in 2003. Twee jonge snaken, geboren in 1989, tweeling, traden op tijdens een kinder-ster show. Zij zijn afkomstig uit de omgeving van Magdeburg, hoofdstad van Sachsen-Anhalt. Als 14-jarigen vielen ze onmiddellijk op en werden gecontracteerd door Sony BMG Music Entertainment.

Hun optredens zijn ondertussen in die enkele jaren een furore geworden in Duitsland, maar ook ver buiten de grenzen, zoals deze dagen in Brussel en in Rotterdam. De twee zijn ondertussen reeds 18 jaar oud en veroveren niet alleen de grootste concertruimtes, maar ook de hitparades waar ook.

ROND DIT THEMA
Tokio Hotel   webpresence
Vanaf maandag, 10 maart, volgt een speciale reeks aan hen gewijd, dagelijks te volgen op deze blog. De reeks had eigenlijk vandaag moeten starten, maar de lopende reeks over de Weimarrepubliek is iets of wat uitgelopen...

 

TOKIO HOTEL
Bevrijd u van lamlendigheid!   (10 maa 2008)

Er is geen weg terug.   (11 maa 2008)

Succes en toch stijlloos   (12 maa 2008)

Pro en contra   (13 maa 2008)

Spring nicht!   (14 maa 2008)

21:10 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: muziek, pop, tokio hotel |  Facebook |

Commentaren

TH Tokio Hotel treedt vanavond 3 maart op in Vorst. De overwegend piepjonge vrouwelijke fans zitten reeds deze morgen vroeg in de ochtend te wachten voor de deuren van Vorst Nationaal. Hun ouders houden wat verder op een oogje in het zeil en voorzien hun dolgedraaide kroost van proviand. Hopelijk vallen er niet al teveel flauw als TH op het podium verschijnt.

Groeten uit Z-OVl.

Gepost door: Andre | 03-03-08

Tokio Hotel gaat door de geluidsmuur (en de fans ook). Zo staat te lezen in HLN. De Blitzkrieg van Tokio Hotel duurt onverminderd voort. Voor een uur en een kwartier gingen ze in Vorst door de geluidsmuur. En nooit eerder zagen we zo'n bende waanzinnige bakvissen bijeen: sommigen vielen flauw, velen huilden zich te pletter, maar echt allemaal krijsten ze zich de longen uit het lijf. Op de paar honderd ouders na: die konden enkel met aan angstgrenzende verbijstering toekijken hoe hun dochters plots transformeerden in wilde beesten.
Verder lees ik nog dat de oorzaak voor dit gedrag niet de muziek is van TH doch de figuur van zanger Bill Kaulitz.
Tja, een ganse dag aanschuiven en 36 Euro betalen om flauw te vallen??? Gelukkig bestaat er nog een andere soort jeugd die in gans andere dingen geinteresseerd is.

Groeten uit Z-OVl.

Gepost door: Andre | 04-03-08

De commentaren zijn gesloten.