11-02-08

Met een kunstvol vluggertje de nacht in

Kunstwerk van Thomas Rentmeister
grootbeeld
Fotobron: kw berlin

Werk van Thomas Rentmeister, of hoe kunst niet altijd is, wat u ervan zou denken
Kunst

Een kunstwerk in vijf minuten

Het KW in Berlijn, Institute for contemporary Art, presenteert de werken van kunstenaars die hun creatie moesten leveren in vijf minuten tijd.

Wat vindt u van nevenstaande kunstuiting? Kunst? Die vuilhoop daar? Is dat niet eerder het restant van renoveringswerken? Neen, neen, het is ware kunst Als u dat niet begrijpt, tja... dan bent u niet vatbaar voor wat hedendaagse kunst is...

In het KW Institute for comtemporary Art in Berlijn werden in januari 15 kunstenaars uitgenodigd om een kunstwerk te scheppen in minder van 5 minuten tijd. Een van de realisaties is deze 'vuilhoop' van Thomas Rentmeister. De kunstenaar is hoofdzakelijk beeldhouwer en professor aan de universiteit voor kunsten in Berlijn.

ROND DIT THEMA
KW Berlijn   kunstcentrum en tentoonstellingsruimte

Thomas Rentmeister   eigen website met meerdere werken
Op de links in "Rond dit thema" kan u meer werken bewonderen uit deze happening om kunst te scheppen in vijf minuten tijd. Er loopt trouwens een tentoonstelling over in het KW, Berlijn van 27 januari tot 9 maart.

21:51 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kunst, beelhouwwerk, hedendaagse kunst |  Facebook |

Commentaren

net als Gent Het lijkt wel Gent (nu de west-Vlamingen bij Ivago in staking zijn gegaan)

Gepost door: guido | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.