17-01-08

Een Porsche voor slechts 1200 Euro. Wel?

Porsche GSM
Fotobron: porsche

Porsche 9521, GSM om “U” tegen te zeggen en om uw geldbeugel eens flink leeg te halen
Porsche

GSM: Porsche 9521

Porsche... de naam alleen doet velen dromen. Nu geeft Porsche en eigen GSM-toestel uit, een hebbedingetje voor de meer kapitaalskrachtige...

Ken je de Porsche 9521 reeds? Hmmm... eeen nieuwe versie Porsche-bolides na de Porsche 350 en de Porsche 911? Ik zal eens snel naar mijn spaarboekje kijken of ik me dergelijke wagen permitteren kan... Neen, neen, het is geen auto, maar een juweeltje van een GSM, gloednieuw uitgekomen, product van Porsche Design Group – Sagem. Die Group wordt beheerd door Ferdinand Alexander Porsche, Butzi voor de kenners, de kleinzoon van pionier Ferdinand Porsche.

Het hebbedingetje is geen Iphone van Apple, maar heeft toch veel weg van dat ding. Het is uiteraard een GSM, aldus bestemd om te telefoneren, maar tevens een toestelletje met uiterst snelle toegang tot internet dankzij de EDGE-technologie, video- en fototoestel, en MP3-player. Ha... een gewone GSM met andere woorden? Jaah en toch nee. Het speciale eraan is de beveiliging. Zoals bij elke GSM kan je jouw persoonlijke data bereiken door een PIN-code, maar ook via jouw vingerafdrukken. Het dingetje slaat een kopie van jouw vingerafdruk op en die gedraagt zich als de noodzakelijke PIN. Veiliger kan wel niet. Bovendien kan je aan de andere vingerafdrukken (van jouw andere vingers natuurlijk) telkens een telefoonnummer of een functie van het toestelletje koppelen. Enkel maar het toestel met de juiste vinger aantoetsen en hup... daar gaat het gevraagde.

De MP3-player geeft het geluid weer door drie luidsprekertjes en de foto-, internet- of videobeelden kan je uiteraard 180 graden wentelen. Zoals u ziet: het is een betere GSM-uitgave. Nog even dit: het dingetje heeft een gesprekstijd van 3,5 uren, een MP3-afspeeltijd van 7 uren en een standby van 10 dagen. En nu het neusje van de zalm: kostprijs is ongeveer 1200 Euro. Wel, wat dacht je ervan: een Porsche bezitten voor slechts 1200 Euro? Ga je gang....

ROND DIT THEMA
Porsche 9521   beschrijving

Porsche Design Group   meer gadgets van Porsche

Sagem   nog meer gadgets

21:02 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: porsche, gsm |  Facebook |

Commentaren

Porsche Tja, dat zijn leuke dingen voor de mensen. 100.000 Euro voor ne Porsche en 1200 Euro voor een Porsche-GSM maar 30 Euro om handsfree te bellen hebben ze niet over.
Waarom ook, de mensen moeten toch zien wat men aan zijn oorschelp houdt.

Groeten uit Z-OVl.

Gepost door: Andre | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.