14-01-08

BAYER voorkomt potentieproblemen, maar...

potentie
grootbeeld
Fotobron: Der Spiegel

Potentiepillen en testosteronbehandelingen kunnen mannelijke veertigers verjongen, er zijn echter zuiver natuurlijke hulpmiddelen.
Farmaceutica

Vaak overbodige verjongingsmiddelen

Farmabedrijf BAYER brengt potentiepillen en testosteronbehandelingen op de markt, daar waar gewoon enkele gedragsveranderingen wonderen kunnen verrichten. De farma-industrie profiteert al te vaak, aldus specialisten.

Veertig jaren oud worden, is vaak een zorg voor heel wat mannen. Zij voelen zich niet meer zo 'sterk' als toen ze dertig waren. Bij een aantal onder de veertigers komen al eens potentieproblemen voor, nog erger wordt het wanneer stofwisselingsproblemen daarbij komen, bloedkringloopproblemen, ja zelfs diabetes od osteoporose. Minder erg maar toch soms gênant is het buikje dat zich vormt, vermoeidheid en de noodzaak aan een middagdutje die toeneemt. ja... eens de veertig voorbij gaat het blijkbaar bergaf, zeer langzaam of opvallend snel.

Nu heeft de chemiereus BAYER in haar farma-afdeling geschikte middelen gevonden om veertigers opnieuw de levenskracht van een twintiger of dertiger te geven: potentiepillen en testosteroninspuitingen. Hoort zich wel als regelrechte doping aan! Volgens specialisten bij BAYER zouden behandelingen met potentiemiddelen en testosteron de taille van mannen weer slank maken, het buikje doen wegkwijnen, de spiermassa's weer doen toenemen, de bloedvaten zuiveren en de bloeddruk doen verlagen. Vooral de testosteron-inspuiting Nebido zou deze gunstige ontwikkelingen op zijn actief hebben.

Hier in Duitsland is reclame voor potentiepillen en hormonenbehandeling wettelijk verboden. Om dat te omzeilen, heeft BAYER een speciale website opgericht, waar op verdoken wijze de wondermiddelen aangeboden worden (zie 'rond dit thema').

ROND DIT THEMA
Verdoken reclame   van BAYER voor testosteronbehandelingen

Het is echter volgens een aantal specialisten op het vlak zeer de vraag of dergelijke potentiepillen en testosteronbehandelingen wel nuttig zijn. Van de positieve gevolgen van dergelijke behandeling zijn geen bewijsbare verslagen. Bovendien zijn vele 'ouderdomskwaaltjes' weg te werken zonder enige hormonenbehandeling. Zij wijzen erop dat bijvoorbeeld heel wat gevallen van potentieproblemen te wijten zijn aan het roken. Slechts twee dagen ophouden met roken, en de geslachtsdrift neemt al aanzienlijk toe, aldus de specialisten. Vele hart- en bloedvaatproblemen verdwijnen zodra men zich toelegt op het vermijden van overgewicht. Gezonder eten doet het buikje inkrimpen en met dat inkrimpen verdwijnen tal van problemen zoals gevaar voor diabetes, bloedvaatproblemen en eveneens potentieproblemen. Zij wijzen erop dat 90 % van alle mannelijke zestigers voldoende testosteron produceren in hun lichaam en eveneens 66 % van alle tachtigers.. Geef jouw lichaam de kans om de natuurlijke hormoonproductie te benutten door niet te roken en overgewicht weg te werken, is het advies van de specialisten. Kunstmatige potentiepillen en testosteronbehandelingen hebben steeds tal van meer of minder gevaarlijke nevenwerkingen...

14:28 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: testosteron, potentie, overgewicht, diabetes |  Facebook |

Commentaren

nebido 1gr wat kost me een inspuiting van nebido 1gr
wat kost me een inspuiting van nebido 1gr
0476920230
vanhouttejohan
brugge 8000

Gepost door: vanhouttejohan | 16-06-08

De commentaren zijn gesloten.