04-12-07

Duitse lotto: het ongelooflijke

lotto

Duitse lotto, miljoenen te winnen
Duitse lotto

43 miljoen Euro te winnen

Morgen woensdag kan u ongelooflijk veel geld winnen op de Duitse lotto. Een kans voor iedereen die even de tijd neemt/heeft om over de Duitse grens te rijden.

Lust in 43 miljoen Euro, belastingvrij? Dat komt neer op - voor hen die nog in de oude munteenheid rekenen - ongeveer 1,72 miljard Belgische Franken. Wel, dat is hetgeen u hier in Duitsland kan winnen op de lotto, morgen woensdag. Reeds een aantal weken na elkaar is de grote winst niet gewonnen. Daardoor kan men morgen dat fabuleus bedrag op zak steken. Indien er weer niemand gewonnen heeft, dan stijgt die winst alweer tegen komende zaterdag.

Hoeft het een tekeningetje om duidelijk te maken dat Duitsland in gokwoede vervallen is? Nog meer zelfs, vanuit alle buurlanden stromen buitenlanders even over de grens om snel een formuliertje in te vullen. Zin? Kom dan even naar Aachen bijvoorbeeld, vul het formuliertje in (kost 70 Cent + verwerkingstoeslagje) en dan maar afwachten. Ten laatste tegen morgen woensdag om 18 uur moet uw gok binnen zijn. Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland via internet mee te doen. Even ter verduideljking: U kiest zes cijfers van 1 tot en met 49. Daarmee is de kous af. Maar... met zes juiste cijfers heeft u nog niet de grote pot. Bovenop de zes gekozen cijfer, geldt het laatste cijfer van het “Losnummer”. Het Losnummer is een getal van zeven cijfers dat op het lottoformulier staat. Dat laatste cijfer noemt men de “Superzahl”. Heeft u aldus zes juiste cijfers en het juiste “Superzahl”... ooh Mann, dan bent u morgen haast dubbele miljardair (gerekend in Belgische Franken).

ROND DIT THEMA
Duitse lotto   web presence

Tips bij winst   uit Der Spiegel
De kranten staan vol in deze dagen met de meest gekke tips hoe je die 43.000.000 Euro kan opsouperen. Ook op haast elke radiozender praat men erover. De meest fantastische manier is wel onmiddellijk naar een architect trekken, een luxekist op een groot stuk grond plaatsen, een Rolls Royce aankopen, alle buren, vrienden en familie uitnodigen en rijkelijk laten verzuipen in hapjes en drankjes en ja... als ze jouw party verlaten, geeft je hen elk nog een afscheidsgeschenkje (bijvoorbeeld een briefje van 500 Euro). Niet slecht.... Maar, minstens in het blad Der Spiegel staat vandaag een raadgeving die wellicht goud waard is:

  • Alle rust bewaren. Neem desnoods een kalmeermiddeltje om de vreugdeopstoot te kunnen verwerken.
  • Zwijg in alle talen naar iedereen toe, buren, vrienden, familie: zwijg over jouw geluk. Anders riskeert u inbrekers, riskeert u valse vrienden te krijgen, riskeert u verdachte bezoeken van familie die u haast niet kent, en zo meer. Stel uw kleine kinderen niet op hoogte of niet al te snel. Zij praten zo graat op school...
  • Wijzig uw levensstijl niet onmiddellijk, maar slechts heel geleidelijk aan in de loop van de komende maanden en jaren. Laat in niets opvallen dat het geluk aan u gedacht heeft.
  • Plan uw nieuw leven zorgvuldig met een visie op lange termijn.
  • Blijf werken, zeg uw arbeidscontract niet op. U zou het kunnen beklagen als na een aantal jaar jouw geld opgesoupeerd is, en bovendien weet iedereen dan wat u overkomen is.
  • Vervul kleine wensen, zoals aankopen die u reeds lang in het hoofd hebt en gebaseerd zijn op de situatie vooraleer u die geldsom won.
  • Leef van de intresten. Bij een intrestvoet van 4 % haalt u 143.333 Euro (ongeveer 5,7 miljoen Belgische Franken) per maand, levenslang!Wel moet u belastingen betalen op intresten.
  • Roep professionele hulp in om het geld juist te beleggen. Raadpleeg daartoe meerdere adviseurs ergens in een grootstad waar anonimiteit gewaarborgd is.
  • Vraag aan de lotto om het bedrag uit te keren op een aan te leggen rekening bij een grote bank in een grote stad. Dat op zich is alweer een hulp om anoniem te blijven tegenover buren, vrienden en noem maar op.
  • Wees gevoelig voor medemenselijkheid en doe een mooie schenking aan een hulporganisatie waarin u meent vertrouwen te hebben.

Tja... zelfs al speelt u nooit op de lotto, dan toch is het ditmaal aangeraden om een eenvoudig formuliertje in te vullen aan slechts 70 cent, die uw leven op kop kunnen stellen. Rij snel even naar de Duitse grens en waag uw kans!

14:44 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lotto |  Facebook |

Commentaren

Ik wou jullie graag wijzen op een nieuwe app in de Appstore van Apple.
Er is een te gekke lotto app voor de Duitse lotto en Eurojackpot beschikbaar voor de iphone, vond hem bij toeval gister in de app-store. Lotto Deutschland heet ie, je vind er alle duitse lotto's, na invullen ontvang je na trekking een push-bericht met gewonnen prijzengeld ! Super App !!! Aanrader voor wie vergeet zijn lotto formulier te controleren. Zelfde maker heeft ook Eurojackpot app, Eurojackpot-Push heet deze.

Met vriendelijke groet,

John Janssen

Gepost door: John Janssen | 20-10-12

De commentaren zijn gesloten.