13-11-07

Duits-Turks zanger keurt moord op van Gogh goed

Spoorwegstaking
grootbeeld
Fotobron: Der Spiegel

Duits zanger Muhabbet, voorbeeld voor integratie, blijkt echter het tegendeel te zijn...
Integratie

Duits voorbeeld van integratie keurt moord op Theo van Gogh goed

Muhabbet, 23 jaar, geldt als Musterknabe inzake integratie. Nu blijkt hij echter een islamitisch fanaticus te zijn, daar waar hij gisteren nog optrad met ministers ten voordele van integratie.

Opschudding rond een populaire Duits-Turkische zanger...
Popster Muhabbet, 23 jaar, geldt algemeen als een "Musterknabe" inzake integratie. In die hoedanigheid was hij gisteren aanwezig bij de ontmoeting tussen kanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy. Ook aanwezig waren de Duitse bondsminister voor Buitenlandse Zaken Franz-Walter Steinmeier en zijn Franse collega Bernard Kouchner. Op het ontmoetingsprogramma in het raam van integratie stond de opname een een lied, gezongen door zowel Muhabbet als de twee ministers. Het lied zou een schlager moeten worden, titel. "Hooglied der integratie". Muhabbet was voor die grote eer uitgenodigd omwille van zijn bekendheid als verdediger van integratie.

ROND DIT THEMA
levensloop   van de zanger

Muhabbet   webpresence van de zanger

Theo van Gogh   geschiedenis van de moord op hem

Ayan Hirsi Ali   Somalische, tevens volksvertegelwoordigster

 Hooglied der Integratie   Video-opname met Muhabbet en ministers
Vandaag echter klinkt een heel ander lied over deze popster. Op 20 oktober kreeg een zekere Duitse Esther Schapiras, filmproducent, de Prijs van Europa voor haar documentaire film "De dag, waarop Theo van Gogh vermoord werd". Die film draaide ze samen met de Turk Kamil Taylan. Het verhaal gaat uiteraard over de islamitische moord op Van Gogh op 2 november 2004, toen Mohammed Bouyeri hem op een wrede wijze in Nederland doodschoot en verminkte.

Muhabbet was op die prijsuitreiking aanwezig en zong het inleidende lied voor de plechtigheid. Hij overhandigde de prijs aan Esther Schapiras. Na de prijsuitreiking leerde Schapiras de zanger beter kennen tijdens een gesprek. Het ging over de film en Muhabbet werd vrij nerveus. Plots zei hij tegen Schapiras. "Theo van Gogh hat noch Glück gehabt, dass er so schnell gestorben ist. Ich hätte ihn in den Keller gesperrt und gefoltert." [Theo van Gogh heeft nog geluk gehad dat hij snel gestorven is. Ik zou hem in een kelder opgesloten hebben en gefolterd!] Tot verbijstering van Schapiras en haar co-filmproducent Kamil Taylan voegde hij eraan toe: "Auch Ayan Hirsi Ali hat den Tod verdient." [Ook Ayan Hirsi Ali heeft de dood verdiend] Daarbij verwees hij naar de Nederlandse volksvertegenwoordigster uit Somalië die in Nederland moeilijke tijden kende. Kamil Taylan vroeg hen een weinig later, als hij afgekoeld was: "Junge, spinnst Du?" [Jij bent wel niet goed wijs?]. Hij was doodkalm en antwoorde: "Nein, ich meine das völlig ernst." [Neen, in meen het!].

Tja.. was zijn optreden gisteren met de ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland en Frankrijk dan huichelarij? Zal hij met zijn "Hooglied der integratie" de mensen in Europa niet eerder belazeren?

22:02 Gepost door Sebastian in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: van gogh, islam |  Facebook |

Commentaren

??? Deze zanger is mij kompleet onbekend en dat is ook goed zo.
Tja Sebastian, dat men goed kan zingen betekent niet automatisch dat men ook intelligent is.

Groeten uit Z-OVl.

Gepost door: Andre | 13-11-07

granit halo you are a very good boy i love youuuuuuuuuuuuuu

Gepost door: granit | 30-08-09

muhabbet muhabbet ben sen seviyorum açkim senin msnin ver bi

Gepost door: eda | 29-01-10

De commentaren zijn gesloten.