20-03-06

Duitse toeristische streken

De nh-gids biedt toeristische informatie over alle streken in Duitsland. Zoals steeds is de nh-gids een aanvulling op deze blog.

Wegens het enorme opzoekwerk zijn nog niet alle deelstaten uitgewerkt. Wel volledig zijn alle toerisitsche streken in Schleswig-Holstein, Niedersachsen, Hamburg, Bremen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Hessen, Saarland en Baden-Württemberg.

Voor elke streek zijn links naar de zeer talrijke overnachtingsmogelijkheden voorzien in hotels, pensions, vakantiewoningen, hoevenverblijven jeugdonderkomens, jeugdherbergen, campings. Bovendien zijn links voorzien naar de belangrijkste bezienswaardigheden en alle toeristische steden en gemeenten.

Wil je bijgevolg een vakantieweekeinde of vakantieperiode doorbrengen in het Duitse Toscanië (Pfalz), of aan de Romantische Rijn, of aan de Noordzee of Oostzee, in het Zwarte Woud, of in het met heilbaden overgoten Hessen, of weet ik waar... de nh-gids biedt vrij volledige informatie.

In de komende twee weken worden de resterende deelstaten uitgewerkt (Bayern, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Brandenburg, Berlin en Mecklenburg-Vorpommern).

-> Toeristische regio’s van Duitsland in de nh-gids

 

15:55 Gepost door Sebastian | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** een fijne en aangename week Sebastian !!!

Gepost door: Borriquito | 20-03-06

De commentaren zijn gesloten.